Sidor

torsdag 16 februari 2012

SLS Veckan avklarad!

Det blev verkligen fullspäckade lektioner, med mycket roliga övningar och GRYMA studenter som levererade "on the big stage"!

Illustrator måste ta priset som den roligaste lektionen för mig. Jag har alltid velat lära mig mycket om programmet, men har aldrig tagit tag i det. Att få göra Homer med programmet var hur kul som helst, det märktes verkligen att gruppen visste vad dem pratade och gjorde lektionen GULDVÄRD för mig iaf. Även Photoshop lektionen var riktigt bra! Själv brukar jag inte jobba så mycket med lager, i och med att tjejerna gjorde det blev det ett grymt tillfälle att ta till mig nya SKILLS!

Alla skötte sig grymt i gruppen och alla förtjänar CREDS! Hoppas på en fortsättning av ILLUSTRATOR, det är nästan ett MÅSTE!

Ciao

3 kommentarer:

 1. Håller verkligen med dig om att SLS-veckan har varit rolig och haft massa roliga övningar. Man blev verkligen imponerad av allas lektioner!

  Vad kul att du gillade min och tjejernas lektion, och att den gav lite nytta i alla fall haha ;) Håller också med det du skriver om Illustrator, lektionen var bra och man märkte verkligen att gruppen kunde sin grej. Även för mig var lektionen riktigt behövlig, har alltid tyckt Illustrator är krångligt att jobba med.

  Måste också säga att er prezi lektion var super, tack för att jag äntligen kan använda mig av något annat än power point! :D

  SvaraRadera
 2. Tack för en riktigt bra Prezi -lektion. Bra att du gör en bildanalys av den hårda kärnan i Yids!

  /Måns

  SvaraRadera
 3. Tjena Mael!

  Håller på kikar runt lite nu men kan inte hitta någe om Dreamweaver som vi gjorde. Vore nice om du kunde slänga upp en Printscreen eller någe. Eller så har du kanske redan gjort det men jag missat det. Ha det gott! Peace!

  SvaraRadera