Sidor

torsdag 27 januari 2011

Learning by doing!

Två veckor har gått och vi har fått känna på hur det känns att arbeta med Photoshop, Blogga och Weebly. Photoshop har helt klart varit det program jag gjort störst framsteg på, dock känner jag att jag har mycket kvar att lära. Vad gäller bloggen och Weebly, går det halvdant då det finns mycket jag har svårt för. Det två första veckorna kan dock summeras med ett ord och det är AWESOMENESS!

Veckans uppgift var att förnya bloggen, göra om ett filmomslag och fixa till hemsidan. Bloggen gick rätt fort att fixa till, dock finns det några frågetecken kring hur jag lägger upp bilder på ett visst sätt. Hemsidan kändes lättare att förnya/förbättra, men det svåra var att välja vad som ansågs vara relevant till hemsidan. I slutändan valde jag att gå på känsla, nu är det bara vänta och se vad läsarna tycker. Sist men inte minst fixade jag mitt filmomslag och det var hur kul som helst. Jag valde att lägga in mitt ansikte på filmen Takers omslag, anledningen var att jag dagen innan vi fått uppgiften såg filmen. Det gick lite trögt till en början men "slutprodukten" blev jag väldigt nöjd med!

Slutligen vill jag säga att Learning by doing is the only way to LEARN!

Deuces!

2 kommentarer:

  1. Brorsan, det ser ut som att jag kommer att ta "classes" fran dig. And may i say i love your work, i am a proud sister. You are sharp and not only brain sharp but looks sharp!

    SvaraRadera
  2. I'm up for it Pheebs! The goal i simple, i want to become the awesomest teacher ever ;)

    Thnx!
    Loooove u

    SvaraRadera