Sidor

lördag 2 april 2011

MovieMaker & Connect

Film var temat i onsdags och etik uppgiften redovisades i Connect i torsdags.

Jag, Philip, Christina och Jonas hamnade i samma grupp inför filminspelningen/filmredigeringen. Genren vi tilldelades var Drama och scenen skulle handla om hiss skräck. Filminspelningen gick hur bra som helst, svårigheterna dök upp när vi väl skulle redigera inspelningen Filmen skulle vara en minut, men vår blev lite över två minuter. Vi använde oss av MovieMaker, för att redigera, som är ett ganska simpelt men effektivt verktyg att använda. Det var roligt att lägga in ljud i filmen samt olika övergångar för att få allt att smälta in. Filmen blev bra tycker jag men framförallt blev den sjukt rolig!

I torsdags redovisade vi vår etik uppgift i Connect. Bortsett från att Philip försvann ett tag tycket jag att det gick hur bra som helst, alla skötte sig grymt! Diskussionerna blev väldigt intressanta och mycket som togs upp kan vi komma att ha användning för i framtiden.

Grymt jobbat IKTA och lärarlyftsgruppen!

Nu får jag ta och önska mina klasskamrater all lycka under deras tid på VFUn.

Ciao!

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Håller med om att ni gjort ett riktigt bra jobb under veckan.
  Ni gör en bra redovisning i Connect och du känns lugn och säker under din del. Bra att hämta upp egna erfarenheter tillsammans med det du läst i ämnet. Det gör att det blir både intressant och trovärdigt. Er redovisning satte verkligen igång en bra diskussion - vilket ju var syftet med uppgiften! Bra jobbat!

  SvaraRadera
 2. Taaaack Lars!
  Btw får ta och beklaga förlusten mot Real, Crouch förstörde era chanser :(
  Ni kom iaf längre än Arsenal!

  SvaraRadera