Sidor

måndag 21 mars 2011

Plenty of options, but only one choice...

Biston och jag har valt att göra en gemensam resurssida via WIX. Anledningen till att vi valde WIX var väl att programmet gav dig mycket frihet på arbetsfältet samt att det är flash baserat. Vi började skissa upp olika layouter redan förra veckan, men längre en så kom vi inte i själva programmet. Istället tog vi ett par bilder som vi tänkt använda till framsidan. Bilderna har vi börjat redigera via Photoshop. Just nu känns det som att vi kanske borde lägga fokus på layouten för själva innehållet, rent fakta mässigt.

Tidigare hade jag tänkt att göra en reklamfilm med någon klass på min VFU skola, vilket till en början kändes som en grymt bra idée. Men när jag väl kom att tänka på syftet kändes det inte som att eleverna skulle få ut särskilt mycket av det, akademiskt. Därför har jag valt att eleverna som jag kommer arbeta med, kommer få göra en Webbtidning via WIX.

Det fanns verkligen hur många möjligheter, men med hjälp av Biston och Lars lyckades jag precisera mitt tänkt. Och nu känns det riktigt bra!

TACK FÖR HJÄLPEN, LARS!

Nu är det dags att ta en paus, sen är blir det en massa brainstorming!

Ciao

1 kommentar:

  1. Känns som om er resurs kommer bli riktigt bra. Bra tankar kring innehållet och en snygg layout. Bra jobbat boys!

    SvaraRadera