Sidor

tisdag 31 januari 2012

Guess who's back!

"Pixar/Disney" kungen Måns lyckades ännu en gång med en grym flash lektion. Det var det här jag och Biston väntat på sen IKT A... men bättre sent än aldrig eller?

Lektionen började med att Måns gick i genom grunderna i programmet, för att sedan spexa till allt och lära oss hur en rörelse skapas på en ritad person/karaktär. Svårt? Nja... det svåraste var väl att välja vad för karaktär som skulle ritas. Till slut blev det Donatello (Turtles) som gjorde COMEBACK, på min skräm i alla fall. Själva hanteringen av programmet gick bra tycker jag, Måns hjälpte när det behövdes men framför allt var det Fredrik som fick agera fadder för mig. Kändes som att han hade stenkoll på programmet vilket hjälpte mig!

Sammanfattningsvis var det här en riktigt bra lektion, med roliga moment! Keep it up Måns, men glöm inte att för varje GRYMMA lektion kräver vi mer av dig (känn ingen press) :P

Oooh and btw, JA det är bättre sent än aldrig!!!

2 kommentarer:

  1. Kul att du och Biston äntligen fick som ni ville ;) Jag håller verkligen med dig om att Måns gjorde ett grymt jobb under gårdagens lektion. För mig som aldrig använt flash förut var det riktigt roligt och lärorikt! Antar dock att du har jobbat med programmet förut? (Med tanke på resultatet av din gubbe haha). Bra jobbat!!

    SvaraRadera
  2. Inget proffs, men ett hum har jag av programmet. Det blir alltid awesome när någons "childhood hero" gör entre på skolan :P

    SvaraRadera