Sidor

lördag 30 april 2011

Finale Week!

I tisdags påbörjades min tredje och sista vecka på S:t illian skolan. Mina tidigare veckor hade gått grymt bra, nu var det bara att hoppas på det bästa för den sista veckan!

Under första dagen (Tisdag) hjälpte jag ett par eleverna med att fixa till deras WIX sidor. Vissa kände sig klara innan lektionen, därför fick jag och Sanna även hjälpa eleverna med att förbättra sin uppgift från tema-veckan. Allt gick bra och eleverna verkade glada över att komma tillbaka till skolan, vilket gjorde allt trevligare!

Dagen efter fortsatte vi med att hjälpa eleverna med deras uppgifter. Vi delade även ut en ny uppgift, respons uppgiften. Uppgiften går ut på att eleverna kommer få läsa en klasskamrats WIX sida och bedöma den konstruktivt. Detta var något de gjorde under deras redovisningar förra veckan, vilket säkerligen kommer underlätta uppgiften för de.

I torsdags var det FILMDAGS! Dumma Mej var filmen vi kollade på, dock han vi inte kolla klart på hela filmen :( Lektionen krockade med elevernas religion lektion. Det blev ett gått skratt med eleverna och stämning blir bara bättre och bättre för varje dag som går känns det som.

Veckan avslutades med en blixtvisit i skolan, för att säga Hej då till elever och Sanna. För mig var det riktigt tråkigt att lämna min elever, vi har ett speciellt band vilket betyder mycket för mig. De har lärt mig grymt mycket och fått mig att växa som blivande lärare. Jag är evigt tacksam för tiden jag spenderade i skolan, och ONE DAY I'LL BE BACK!

Avslutningsvis måste jag säga att min tid på VFU:n var helt underbar, trevliga kollegor, trevliga elever, vilket öppnade upp för en underbar miljö. Eleverna har en hyllning att vänta under någon av mina fotbollsmatcher. Mitt första mål för säsongen är att göra dansen jag och eleverna kom på ifall jag gör något mål :D

TACK FÖR ALLT S:T ILLIAN,
HALA ARSENAL y MADRID!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Låter som om du gjort ett kanonjobb och mötts av bra pedagoger och elever på din VFU.

    Kravet måste ju bli att visa upp mål-dansen under VFU-redovisningen.

    SvaraRadera