Sidor

måndag 6 juni 2011

Let's end thing with a BIG BANG!

En timme ifrån början på vårt slut som IKT A studenter, en timme ifrån att summera kursens gång i huvudet och drygt två timmar ifrån att RAISE THE ROOOF med Blame it on the Alcohol: part 1!

Inför dagen hade ingen i gruppen någon aning om när vi skulle börja, så vi fick winga allt och valde att dyka upp kl 9.00. Rätt? Nej... Värt? Heeeell Yeeeah! Vi kanske vaknade upp en timme tidigare, men detta gav oss i gruppen en chans att diskutera om avslutningen på kursen samt gav vi Christina preview på Blame it on the Alcohol: part 1. Det kändes konstigt att allt var på väg mot sitt slut, vägen till denna dag hade varit en "ride" full av AWESOMENESS men som alltid finns det ett slut på något AWESOME!

Dagens lektion hostades utav av lärarlyftsstudenter som höll olika föreläsningar till en början, sedan höll de i workshops i olika program. Med tanke på att vi redan lärt oss behärska programen, var inte workshop delen så givande dock tyckte jag att de grupper jag såg skötte sig galant! Lugnt tempo, dem kollade runt så alla hängde med vilket alltid är ett stort plus i kanten. Det roligaste med dagen klämdes in innan lärarlyftsstudenterna höll deras workshops. Världspremiären för Blame it on the alcohol: part 1!!!

Innehållet behöver jag inte gå in på, antar att titeln talar för sig själv, men man did we end things with a BIG BANG! Det vi ville uppnå med filmen var att göra det Lars och Måns fått oss att göra under hela kursens gång, SKRATTA! Och visst blev det så, de skrattade och njöt av våra tabbar! Skjut roligt att göra filmen tillsammans med mina underbara klasskamrater, Bistons humör svängningar gav inspelningen ett extra lyft vilket blev "the icing on a very tasteful cake"!

Avslutningsvis vill jag bara TACKA Lars, Måns och alla delaktiga i kursen för att gjort den här terminen den bästa och roligaste läroterminen EVER!

Ciao och ha en dunder sommarn!

Btw, Lars och Måns ni vet väl att ni höjt ribban rejält inför nästa TERMIN! Toppar ni den här terminen blir det en moonwalk från mig och Biston, I PROMISE!

2 kommentarer:

  1. Det var riktigt bra redovisningar, dock tror jag att våran blame it on the alcohol var mycket bättre :P haha jag håller med om att Lars och Måns har gjort den här terminen till den bästa och roliga lärotermin ever. Så vi får se hur nästa års termin blir. heeelll yeeeeahhh vi ska moonwalka sönder!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Grymt bra insats under kursen. Du är en av de som verkligen bidragit till kursen och gruppens lärande. Ses i höst!

    SvaraRadera