Sidor

måndag 17 oktober 2011

Two down, two to goooo!

Första veckan gick åt till att lära känna eleverna och få in en känsla för Växthuset, vilket gick galant! Denna vecka skulle vi få en mer betydande roll, allt från en singel lektion till en heldag med klass 5A-B.

Dem två mest givande dagarna var helt klart, måndag och tisdag. Under måndagen fick vi agera vikarie för musikläraren i skolan, med tanke på att det kom så plötsligt som det gjorde förvöntade vi oss en katastrof. Början var lite kaos artad, för att vi inte fick igång elevernas keyboards. Så vi blev tvungna att låta kreativiteten tala och drog i gång en gissa låten lek med eleverna, som blev en HIT!
Tisdagen var motsatsen till måndagen, en väl planerad och strukturerad dag med ett fullspäckat schema. För första gången hade vi en heldag med en klass. Det gick hur bra som helst, vissa stunder kunde det vara jobbigt att få tyst på eleverna men allt som allt var det en dag att komma ihåg, för min del.

Bortsett från lektionerna, har jag och Biston fått hålla ett extra öga på fotbollsplanen. Mycket har förbättrats från förra veckan, dock är det värsta kvar på plan... DET FULA SPELET! Skärpning krävs för att vi ska kunna skapa en trivsam omgivning för alla FOTBOLLSÄLSKARE.

Ciao!

1 kommentar:

  1. Kul att du uppskattade att ta ansvaret att hålla i egna lektioner. Jag uppskattar att du gillar utmaningar och att du tar ansvar. Att kunna hitta lösningar och kunna improvisera är en viktig egenskap hos en lärare. Som du märkt så blir det sällan precis som man tänkt sig.

    Stort tack för de "fotbollsglasögon" ni gett oss.

    SvaraRadera